Wie is Koning Bolo?

Er was eens een koninkrijk genaamd Mini-Solo. De koning aldaar heet koning Bolo. Alle beroepen in Mini-Solo worden slechts door één persoon uitgeoefend. Wanneer deze persoon ziek is, moet de koning volgens de wet zijn of haar plaats innemen. Koning Bolo maakt hierdoor de vreemdste situaties mee. Deze televisieserie is uitgezonden op de Nederlandse televisie in 1977 en geschreven door Wim Meuldijk.

Mooie jeugdherinnering

Omdat ik mijzelf in mijn eigen bedrijf als een soort koning Bolo voel – ik ben immers tekstschrijver, koffiejuffrouw, administrateur, schoonmaakster en directeur ineen – en zeer goede jeugdherinneringen bewaar aan deze televisieserie, heb ik voor de niet alledaagse naam ‘Tekstbureau Koning Bolo’ gekozen.

Foto: beeld uit televisieserie Koning Bolo

Vol passie

Mijn naam is Birgit Diepstraten-Goddijn en ik ben mijn tekstbureau gestart omdat schrijven mijn passie is. Na vijftien jaar bij diverse organisaties als communicatieadviseur gewerkt te hebben, ben ik in 2015 naast mijn baan als communicatieadviseur mijn eigen tekstbureau gestart. Dit is wat ik leuk vind, dit is waar ik energie van krijg, dit is waar mijn hart ligt. Ik doe dit dan ook vol passie en met veel enthousiasme!

‘Ik ben mijn tekstbureau gestart omdat schrijven mijn passie is. Dit is waar mijn hart ligt.’