Sollicitatiebrieven

Ben jij druk aan het solliciteren en kun je wel wat hulp gebruiken bij je sollicitatiebrief en cv? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mooi dat je wil investeren in jezelf om net een beetje beter voor de dag te komen in het sollicitatieproces. Of misschien wil je er gewoon uitschieten tussen al die andere reacties op de openstaande vacature. Ik help jou als sollicitant daarbij graag om die puntjes op de -i- te zetten van jouw sollicitatiebrief en cv. Wat vooral belangrijk is om te weten: het is en blijft altijd jouw brief. Ik kijk hoe ik jou zo goed en positief mogelijk neerzet op basis van de door jouzelf geschreven brief en cv. Ook zorg ik voor veel enthousiasme in de brief, want je wil wél dat de sollicitatiecommissie leest en eigenlijk voelt dat de jij die baan heel graag wil.

Werkwijze

Als je denkt die Birgit van Koning Bolo lijkt mij wel wat om mee samen te werken, stuur mijn dan een e-mail of bel mij op. Je vindt de gegevens op mijn contactpagina. Als we dan eenmaal contact hebben gehad, weten we hoe snel de brief verstuurd moeten worden en wat mijn mogelijkheden daarvoor zijn. Dat is dus afhankelijk van de sluitingsdatum van de vacature en mijn mogelijkheden in tijd. Ook informeer ik je over de kosten. Zijn we het eens dat we gaan samenwerken, dan stuur je mij per e-mail je brief, cv en de vacaturetekst of een link naar de vacaturetekst. Die vacaturetekst vind ik wel belangrijk. Je sollicitatiebrief en cv stem je namelijk altijd af op de vacaturetekst.

Ik redigeer de tekst van je brief en cv en eventueel vul ik de tekst aan met extra punten op basis van de vacaturetekst. Ook kan het zijn dat ik de volgorde omgooi. Je krijgt dan je brief en je cv terug met mijn suggesties. Je bepaalt zelf of je het overneemt. Zoals ik al schreef: het is en blijft altijd jouw brief. Jij bent de baas erover.

Tips

Voordat je aan je brief en cv begint, is het handig om mijn tips voor je sollicitatiebrief en je cv te bekijken en toe te passen. Dan ben je al een heel eind op weg. Samen zetten we dan daarna de puntjes op de -i- en brengen we je brief en cv naar een hoger level. Je kunt je brief en cv dan met trots insturen. Je hebt er alles aan gedaan wat in jouw macht ligt.

Reacties van klanten die jou zijn voorgegaan

 • ‘Ik vond mijn eigen versie best aardig, maar jij hebt echt de puntjes op de -i- gezet. Vanavond ga ik de brief versturen.’ H.
 • ‘Superbedankt voor je snelle aanpassingen en tips.’ B.
 • ‘De verbeteringen maken de brief echt af en mooi overzichtelijk.’ K.
 • ‘Ik heb de brief uitgebreid doorgelezen en ik ben heel blij! Zo wilde ik de brief graag hebben, maar ik wist niet de juiste woorden te vinden en hoe ze te plaatsen.’ M.
 • ‘Mooie aanvullingen en de zinnen lopen inderdaad beter zo. Het is een beter lopend geheel geworden met jouw aanvullingen. Dank je wel!’  I.
 • ‘Wat ben ik blij met je aanpassingen! Ben er niet zo goed in om mezelf in de etalage te zetten, maar het is jou goed gelukt! Echt heel knap gedaan.’ M.
 • ‘Wat heb je de brief op een fantastische manier aangepast, een groot compliment hiervoor. Met name de openingszin is briljant. En daarmee pak je de lezer gelijk in. Top!’ A.
 • ‘Dank je wel voor alle suggesties en aanpassingen. Fijn dat je zo meekijkt, want het was zeker belangrijk.’ W.
 • ‘Blij met je wijzigingen! De brief loopt beter en ik denk ook dat de brief mij beter verkoopt op deze manier. Heel fijn.’ I.
 • ‘Ik ben echt zo blij ermee! Had deze helpende hand nodig.’ N.
 • ‘Kreeg complimenten voor mijn brief en cv in het gesprek. Ze zeiden tijdens het gesprek: Je hebt er echt werk van gemaakt!’ H.
 • ‘Ik heb hem verstuurd! Nu maar duimen. Bedankt voor je hulp en de puntjes op de i.’ W.
 • ‘Ben superblij met de brief. Je hebt zonder iets aan de inhoud te doen een veel mooiere en leesbare brief gemaakt.’ A.