Over Koning Bolo

Er was eens een koninkrijk genaamd Mini-Solo. De koning aldaar heet koning Bolo. Alle beroepen in Mini-Solo worden slechts door één persoon uitgeoefend. Wanneer deze persoon ziek is, moet de koning volgens de wet zijn of haar plaats innemen. Koning Bolo maakt hierdoor de vreemdste situaties mee. Deze televisieserie is uitgezonden op de Nederlandse televisie in 1977 en geschreven door Wim Meuldijk.

Koning Bolo is een mooie jeugdherinnering

Ik heb voor de niet alledaagse naam ‘Tekstbureau Koning Bolo’ gekozen omdat ik zeer goede jeugdherinneringen heb aan de televisieserie met deze naam. Op vrijdagavond als de serie werd uitgezonden, mocht ik samen met mijn broer ons toetje bij de televisie opeten. Dat was een unicum, want we aten verder nooit voor de televisie. Daarnaast voel ik mijzelf in mijn eigen onderneming als een soort koning Bolo. Ik ben immers tekstschrijver, koffiejuffrouw, administrateur, schoonmaakster en directeur ineen.

Schrijven is mijn passie

Mijn naam is Birgit Diepstraten-Goddijn en ik startte mijn tekstbureau omdat schrijven mijn passie is. Na vijftien jaar bij diverse organisaties als communicatieadviseur gewerkt te hebben, startte ik in 2015 naast mijn baan als communicatieadviseur mijn eigen tekstbureau. Inmiddels heb ik mijn baan als communicatieadviseur opgezegd en ben ik fulltime ondernemer. Dit is wat ik leuk vind, dit is waar ik energie van krijg, dit is waar mijn hart ligt. Ik doe dit dan ook vol passie en met veel enthousiasme!

Wil je samenwerken?

Denk je erover om met mij samen te werken, neem dan contact met mij op. Of check eerst de pagina ‘Samenwerken‘. En op de pagina ‘Klanten‘ kun je zien wat klanten zeggen over onze samenwerking en voor wie ik werk of heb gewerkt.

Birgit Diepstraten-Goddijn

‘Ik ben mijn tekstbureau gestart omdat schrijven mijn passie is. Dit is waar mijn hart ligt.’