Samenwerken

Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten voor je website, wil je een tekst voor bijvoorbeeld een folder of flyer geschreven of nagekeken hebben of heb je ondersteuning nodig bij je social media voor je onderneming, dan kan ik  je zeker helpen! Ik schrijf, herschrijf en redigeer teksten vol passie en enthousiasme. Tekstbureau Koning Bolo zet eigenlijk de kroon op jouw teksten. Ben je aan het solliciteren en heb je hulp nodig bij je brief en cv? Kijk dan op de pagina ‘ Sollicitatiebrieven‘. Wil je samenwerken of heb je een andere vraag neem dan contact op.

Werkwijze

Heb je een eigen onderneming of ben je zzp’er, dan help ik je graag om jouw passie de juiste woorden te geven. Ik snap namelijk als geen ander dat als je eigen onderneming je passie is, en zo lang het geen tekstbureau is, schrijven over je onderneming een flinke uitdaging is. Maar schrijven, herschrijven en redigeren zijn míjn grote passie. Dus je snapt dat ik jou heel graag help om de juiste woorden voor jouw passie te vinden.

Als je het wel ziet zitten om met mij samen te werken, dan zorgen we eerst dat we met elkaar kennismaken. Een kennismakingsgesprek waarin ik het liefst ook de onderneming zie. Dus dat ik als het ware een rondleiding krijg. Op die manier weet ik waar ik voor werk en kan ik de teksten goed plaatsen. Ik kom dus graag bij je op bezoek. We bespreken dan wat jouw wensen zijn zodat ik daarna kan bedenken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe. Vervolgens stuur ik een je een offerte en kunnen we als je akkoord bent met elkaar samenwerken.

Webteksten

Teksten op internet hebben een andere structuur dan de teksten voor bijvoorbeeld een folder. Twijfel je aan je teksten of ze wel helemaal webproof zijn, laat mij dit dan checken. Of ga je een website lanceren en wil je je teksten laten nakijken? Dat kan Tekstbureau Koning Bolo allemaal voor je doen. Ook het plaatsen van de teksten of de aanpassingen in het contentmanagementsysteem (CMS) van je website kan ik voor je doen.

Social media 

De sociale media nemen een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij in. Ook zakelijk gezien is het belangrijk dat je aanhaakt. Het is toch een manier om je eigen onderneming onder de aandacht te brengen. Alleen dat kost allemaal extra tijd, want sociale media komen erbij en nemen niet de plaats in van een ander middel. De tijd die je ervoor hebt, blijft echter hetzelfde. Koning Bolo kan je hierin ontlasten. Samen maken we een plan en zelfs de uitvoering kan ik uit handen nemen. Dat laatste betekent dat ik je socialmedia-account(s) overneem en zelf de posts plaats. Natuurlijk gaat dat in overleg. Maar het scheelt jou een hoop tijd. Tijd die je vervolgens in je eigen onderneming kan steken.

Drukwerk

Naast online media wordt er ook nog steeds veel gebruik gemaakt van offline media zoals folders, flyers, advertenties, brieven, persberichten en nieuwsbrieven en misschien heb je nog iets anders in gedachten. Ik schrijf, herschrijf of redigeer jouw teksten. Daarover gaan we uiteraard in gesprek. Ook heb ik goede contacten met bureaus die het drukwerk voor je kunnen vormgeven. Daarover en over welke middelen je kunt gebruiken, adviseer ik je ook graag.

Nieuwsbrieven 

Wil je je klanten op de hoogte stellen van het laatste nieuws over je bedrijf of organisatie dan kun je een online nieuwsbrief versturen. Ik heb al voor meerdere klanten nieuwsbrieven verzorgd. Ik maak dan een opzet en ik schrijf, redigeer of herschrijf je teksten. Ook het implementeren van adressen, de opmaak en het versturen van de nieuwsbrief doe ik voor je. Natuurlijk zorg ik ook voor een overdracht aan jou of één van je medewerkers als je het uiteindelijk zelf wilt doen.

Wil je weten wat mijn klanten over onze samenwerking te zeggen hebben? Kijk dan op de pagina ‘Klanten‘.             

Foto: Pim Rusch